Vlad Voiculescu, unul dintre liderii Miscarii Romania Impreuna, fondata de Dacian Ciolos, anunta ca din acest partid nu vor face parte „oameni care nu au o meserie sau oameni care pur si simplu se specializeaza in a face politica”.

„In timp ce multi dintre noi, cei mai multi oameni de bun-simt din tara asta, s-au ocupat cu scoala si cu propria cariera sau constructia unei companii, altii s-au ocupat cu politica. Cei care nu prea aveau de a face nici cu scoala, nici cu o cariera serioasa. Nu o sa vedeti in partidul Romania Impreuna oameni care nu au o meserie sau oameni care pur si simplu se specializeaza in a face politica.

O sa vedeti oameni care stiu sa faca ceva, oameni care au demonstrat ceva, oameni care si-au transformat vorbele in fapte”, a declarat Voiculescu.

Aproape 30.000 de persoane s-au inscris pe site-ul viitorului partid „Miscarea Romania Impreuna”, dintre care aproape 17.000 si-au declarat dorinta de a fi membri de indata ce RO+ va primi confirmarea de inregistrare din partea Tribunalului Bucuresti, potrivit fostului ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, care este unul dintre fondatori.

Vlad Voiculescu a scris, luni dimineata, pe Facebook, ca in primele 48 de ore de la anuntarea depunerii actelor pentru noul partid, aproape 30.000 de persoane s-au inscris ca sustinatori ai RO+, iar dintre acestia aproape 17.000 si-au declarat dorinta de a fi membri de indata ce RO+ va primi confirmarea de inregistrare din partea Tribunalului Bucuresti.

„Miza principala pentru urmatorul an va fi asta: implicarea oamenilor buni, a celor care au stat deoparte pana acum, in politica! Politica nu trebuie sa fie o mocirla. Politicianul nu trebuie sa fie porc. Modul cum ne asezam lucrurile #in TaraNoastra, pentru noi si pentru ceilalti – pentru ca asta face politica – ar trebui sa fie despre ce putem face noi, #impreuna!”, spune Vlad Voiculescu.

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a depus la tribunal actele pentru infiintarea partidului “Miscarea Romania Impreuna” (RO+), desprins din platforma civica Romania 100.

Sursa: aktual24.ro