Noul partid al lui Ciolos, o adevarata amenintare pentru incompetentii lui Dragnea! In partid vor fi acceptati doar oameni de bun-simt, scoliti si care au demonstrat ceva!

139

Vlad Voiculescu, unul dintre liderii Miscarii Romania Impreuna, fondata de Dacian Ciolos, anunta ca din acest partid nu vor face parte „oameni care nu au o meserie sau oameni care pur si simplu se specializeaza in a face politica”.

„In timp ce multi dintre noi, cei mai multi oameni de bun-simt din tara asta, s-au ocupat cu scoala si cu propria cariera sau constructia unei companii, altii s-au ocupat cu politica. Cei care nu prea aveau de a face nici cu scoala, nici cu o cariera serioasa. Nu o sa vedeti in partidul Romania Impreuna oameni care nu au o meserie sau oameni care pur si simplu se specializeaza in a face politica.

O sa vedeti oameni care stiu sa faca ceva, oameni care au demonstrat ceva, oameni care si-au transformat vorbele in fapte”, a declarat Voiculescu.

Aproape 30.000 de persoane s-au inscris pe site-ul viitorului partid „Miscarea Romania Impreuna”, dintre care aproape 17.000 si-au declarat dorinta de a fi membri de indata ce RO+ va primi confirmarea de inregistrare din partea Tribunalului Bucuresti, potrivit fostului ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, care este unul dintre fondatori.

Vlad Voiculescu a scris, luni dimineata, pe Facebook, ca in primele 48 de ore de la anuntarea depunerii actelor pentru noul partid, aproape 30.000 de persoane s-au inscris ca sustinatori ai RO+, iar dintre acestia aproape 17.000 si-au declarat dorinta de a fi membri de indata ce RO+ va primi confirmarea de inregistrare din partea Tribunalului Bucuresti.

„Miza principala pentru urmatorul an va fi asta: implicarea oamenilor buni, a celor care au stat deoparte pana acum, in politica! Politica nu trebuie sa fie o mocirla. Politicianul nu trebuie sa fie porc. Modul cum ne asezam lucrurile #in TaraNoastra, pentru noi si pentru ceilalti – pentru ca asta face politica – ar trebui sa fie despre ce putem face noi, #impreuna!”, spune Vlad Voiculescu.

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a depus la tribunal actele pentru infiintarea partidului “Miscarea Romania Impreuna” (RO+), desprins din platforma civica Romania 100.

Sursa: aktual24.ro