Mai mult

  Nu le mai ajung banii! Guvernul PSD a gasit o alta strategie perversa pentru a pune labele pe banii din pilonul II de pensii private!

  9,532FaniÎmi place

  Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti, ca romanii care cotizeaza la Pilonul II de pensii vor avea posibilitatea de a opta, de a ramane in acest sistem sau de a-si transfera banii la Pilonul I, unde vor fi adminstrati de stat. Dar modul in care vor opta este foarte dubios, tradand intentia guvernului de a inhata acesti bani.

  Teodorovici a spus ca romanii care vor sa ramana sa Pilonul II trebuie sa faca o cerere in acest sens, altfel banii lor vor fi transferati automat la Pilonul I. Jurnalistul Liviu Avram este revoltat de aceasta stratagema.

  „Cretini pana la capat. Teodorovici: ‘Romanii care nu-si vor exprima optiunea intre Pilonul I si Pilonul II vor fi automat trecuti la Pilonul I de pensii’. Nu, taticu, daca eu sunt deja la Pilonul II, ma lasi dracului acolo. Si ma treci integral la Pilonul I doar daca eu cer asta”, a scris Avram pe Facebook.

  Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca romanii pot opta intre Pilonul 1 si Pilonul 2 de pensii, precizand ca la nivelul Guvernului va fi o discutie pe aceasta tema.

  Eugen Teodorovici a precizat ca nu va fi nicio ordonanta de urgenta, iar oferirea posibilitatii pentru contribuabil sa aleaga intre Pilonul 1 si Pilonul 2 se va face printr-un mecanism ce va fi discutat in Guvern. „Am spus ca se lucreaza la un mecanism care sa asigure in piata o posibilitate de a alege pentru contribuabil intre Pilonul I si Pilonul II. Deci, nimic ascuns, nimic altceva decat ceva care e normal pentru orice contribuabil”, a mai declarat el.

  Sursa: aktual24.ro

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...