”Nu mai pot, nu mai vreau!” Declaratiile lui Iohannis in legatura cu minciuna salariilor marite l-au facut pe Dragnea sa jeleasca rau de tot!

261

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca “PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat” si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul II de pensii.

”Este o minciuna! Imi pare rau! Nu mai pot, nici nu mai vreau, sa folosesc cuvinte mestesugite, este a nu stiu cata oara cand spune lucrul asta. Este o minciuna! Nu exista salariu, un venit mai mic decat in decembrie 2016. Si in zilele urmatoare au inceput ministrii in mod serios sa prezinte realitatea Eu nu am citit ce a spus presedintele. Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna.

Poate produce instabilitate. Nu are guvernul intentia de a nationaliza Pilonul II de pensii. Se poate juca Orban cu vorbele, dar presedintele nu are voie sa se joace cu asa ceva, daca a folosit cuvantul nationalizare.

Nu va pierde nimeni la pensie, nu e pusa in pericol si nu se intentioneaza nationalizarea pilonului doi”, a declarat Dragnea intr-o conferinta de presa la Pitesti.

Liviu Dragnea a criticat si afirmatiile presedintelui cum ca PSD a creat o comisie parlamentara pentru modificarea legislatiei sigurantei nationale fara sa discute cu serviciile secrete si a acuzat ca actuala majoritate parlamentara vrea sa puna sub control politic aceste institutii.

”Domnul presedinte spune ca majoritatea parlamentara vrea sa controleze institutiile pe care le controleaza el acum? Tot timpul am fost deschis la consultare, numai sa avem cu cine. Daca cineva crede ca nu trebuie modificat pentru a pastra protocoale sau spiritul protocoalelor pentru a permit implicare in actul de justitie si sa indeplineasca actiuni pentru care nu au competente, sa fie sanatos! Am spus ca vrem sa modificam pentru ca sunt vechi. In privinta consultarii, am avut o discutie cu Hellvig, mai demult, si ei doresc aceste modificari ale legislatiei. Cu Predoiu de la SIE inca nu am avut onoarea. I-am rugat si pe Vlase, si pe Manda, sa aiba discutii cu ei ca sa le ceara sa vina cu propuneri.

In primul rand, cu ei se discuta. Daca cineva vrea sa inceapa sa arunce fumigene pentru a abate atentia, nu au nicio sansa. Se va discuta cu toate institutiile care actioneaza pentru a avea o legislatie clara.”, a adaugat Dragnea.

Sursa: b1.ro