Nu stim ce-a fumat… Citu: ”Viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu”

99

Fostul premier Florin Citu este de parere ca viteza cu care a dorit sa faca reforma depaseste asteptarile societatii si ale economiei romanesti. „(…) trebuie sa recunosc ca poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu”, afirma el.

Intrebat ce invataminte trage din anul care se incheie, liderul PNL a vorbit despre viteza cu care a incercat sa faca reforma, despre care considera ca este prea mare pentru societate si economie in Romania.

„Eu chiar cred ca se poate face reforma in Romania. Dar in acelasi timp trebuie sa recunosc ca poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu si atunci aici trebuie ajutate lucrurile. Trebuie vazut cum facem aceasta reforma, pentru ca ea trebuie facuta… si aici este clar ca sistemul economic si sistemul social din Romania doreste reforma, doar ca viteza cu care facem reforma asta este diferita, ce vrem noi fata de sistem”, a declarat Florin Citu, la TVR.

In ceea ce priveste durata mandatului sau in fruntea Guvernului, Citu a aratat ca: „Este media ultimilor sapte ani mandatul de prim ministru, ceea ce poate trebuie sa spuna ceva despre politica din Romania”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos