Nu va vom uita niciodata! Cei noua deputati ai minoritatilor nationale care au votat alaturi de PSD salvarea lui Liviu Dragnea de puscarie!

1042

Cumparati, infiltrati sau mai stie ce noua dintre cei 17 deputati ai minoritatilor nationale au votat alaturi de PSD si ALDE modificarile la Codul penal. Fara votul lor, Liviu Dragnea si PSD n-ar fi reusit sa treaca legea care il scapa pe Liviu Dragnea de puscarie. UDMR nu a mai votat alaturi de Putere, astfel ca voturile minoritatile nationale au fost decisive.

Cei noua deputati ai minoritatilor nationale care au votat alaturi de PSD sunt: 1. Adnagi Slavoliub (sarbi) 2. Csokany Petronela (bulgari) 3. Furic Iarco (slovaci si cehi) 4. Iusein IBRAM (turci) 5. Vexler Silviu (evrei) 6. Vasile Daniel (Partida romilor) 7. Stoica Bogdan-Alin (albanezi) 8. Popescu Mariana-Venera (macedoneni) 9. Ignat Miron (rusi lipoveni)

Vexler Silviu- Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania

Liviu Dragnea si prietena sa, Irina Tanase, au fost invitatii speciali ai deputatului Silviu Vexler la nunta acestuia din 2017. Vexler a postat atunci pe Facebook fotografii cu Dragnea.

Silviu Vexler, reprezentantul in Parlament al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, este unul dintre cei 9 deputati ai minoritatilor care au ajutat PSD si ALDE sa treaca proiectul de modificare a Codului Penal, un proiect care il ajuta tocmai pe Dragnea sa scape de dosarul penal. Foto: Facebook / Silviu Vexler

Popescu Mariana Venera- Asociatia Macedonenilor din Romania

Asociatia Macedonenilor din Romania (AMR) anunta ca a retras oficial sprijinul acordat deputatei Mariana Venera Popescu, pentru ca „instiga la anarhie si manipulare a etniei macedonene din Romania”, dupa cum sustin reprezentantii Asociatiei.

„Popescu Mariana Venera a fost propusa sub presiune de doamna Constantina Dumitrescu si a candidat la alegerile din decembrie 2016 fara ca aceasta sa accepte un al doilea candidat pe lista din partea Asociatiei Macedonenilor din Romania. Popescu Mariana Venera a candidat sub sigla AMR, in calitate de reprezentant al Asociatiei Macedonenilor din Romania, unica organizatie reprezentativa pentru etnia macedoneana din aceasta tara. Retragerea sustinerii se face datorita faptului ca acest deputat, Popescu Mariana Venera, instiga la anarhie si manipulare a etniei macedonene din Romania si nu in ultimul rand faptul ca aceasta a afirmat in cadrul parlamentului, a DRI si in fata unor membri ca nu mai face parte din organizatia AMR si nu o mai reprezinta. Aducem la cunostinta institutiilor statului si Statului Roman acest lucru pentru a se lua toate masurile legale cu astfel de persoane care sfideaza legea si moralitatea pentru atingerea intereselor personale”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de AMR.

De altfel, deputata a cerut rezilierea contractelor de comodat pe care le avea cu organizatia pentru sediile din Bucuresti si Bailesti, mai arata reprezentantii AMR, care i-au cerut sa nu mai foloseasca insemnele Asociatiei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos