”Nulitățile sunt în funcții de conducere și duc România spre gard!” Un reputat jurnalist aruncă vorbe extrem de dure actualilor lideri ai PSD!

1278

PSD stă pe un butoi de pulbere. Mai sunt mai puţin de două zile până la Congres, dar mai multe voci din partid critică organizarea acestuia, dar şi actuala conducere a formaţiunii.

Rareş Bogdan de la Realitatea TV intervine în scandalul celui mai mare partid din România. Vedeta Realitatea TV îi distruge pur şi simplu pe cei din conducere.

„Este fără precedent ce se întâmplă la PSD. Îşi închipuie că România e Ungaria, Rusia sau Turcia. E grav că PSD ajunge la o asemenea situaţie. E cea mai neagră perioadă pentru PSD. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Nulităţile sunt în funcţii de conducere. Conduc discreţionar şi duc România spre gard. E ruşinos pentru PSD şi pentru România.

E disperare la PSD. Lumea şi-a dat seama că a fost minţită. Ei nu aveau loc nici să intre în restaurant. Nicu Bănicioiu poate să fie viitorul Ion Iliescu din partid. Mihai Tudose a dezamăgit o ţară întreagă, dar acum îşi poate spăla o parte din păcate”, a tunat Rareş Bogdan în direct la Realitatea TV.

Sursa: stiripesurse.ro