Numai in Romania lui PSDragnea e posibil asa ceva! Un cercetat penal pentru crime impotriva umanitatii pus sef la Institutul Revolutiei Romane!

Numire scandaloasa la Institutul Revolutiei Romane. Potrivit unor surse Realitatea TV, Gelu Voican Voiculescu a fost numit vineri director al acestei institutii, care este subordonata Senatului. El va avea un salariu de peste 7.000 de lei pe luna.

Gelu Voican Voiculescu este cercetat penal in Dosarul Mineriadei pentru crime impotriva umanitatii. Fostul director, Claudiu Iordache, acuza o preluare in forta a conducerii.

La 8 februarie 1941, la Bucuresti, se nastea Gelu Voican Voiculescu. El a facut parte din completul de judecata care i-a condamnat la moarte pe fostul dictator comunist al Romaniei, Nicolae Ceausescu, si pe sotia sa.

De asemenea, Voiculescu a asistat la executia sotilor Ceausescu, din 25 decembrie 1989, de la Targoviste, ocupandu-se de aducerea trupurilor neinsufletite la Bucuresti, precum si de ingroparea acestora.

Gelu Voican Voiculescu a ocupat functia de viceprim-ministru in Guvernul provizoriu Petre Roman (1989-1990). Mai mult, el a fost senator de Buzau in legislatura 1990-1992, ales pe listele partidului FSN, dar si ambasador in Tunisia si Maroc.

Inainte de a fi demis din functia de director general, Claudiu Iordache a inaintat Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, un Memoriu continand Raportul activitatii IRRD pe durata mandatului sau, 2004-2018, solicitandu-i Presedintelui Romaniei sa intervina pentru verificarea meritelor dovedite in Revolutia Romana de catre toti membrii Colegiului National al IRRD, avand in vedere ca unii dintre ei sunt implicati in procese penale privind crime impotriva umanitatii in Revolutia din Decembrie 1989 si in mineriada din 13-15 iunie 1990.

Sursa: realitatea.net

Numai in Romania lui PSDragnea e posibil asa ceva! Un cercetat penal pentru crime impotriva umanitatii pus sef la Institutul Revolutiei Romane! was last modified: aprilie 2nd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre