Loading...
Numire controversată în guvernul Dăncilă! Încă o fostă secretară căreia ”șef” Dragnea îi croiește drum spre fotoliul de ministru! – Circul Politic

Numire controversată în guvernul Dăncilă! Încă o fostă secretară căreia ”șef” Dragnea îi croiește drum spre fotoliul de ministru!

Potrivit unor surse citate de ProSport, ministrul Tineretului si Sportului, Marius Dunca, ar urma sa fie inlocuit la minister de Ioana Bran, poreclita de presa „milioanara sexy”, fiica unui milionar din Satu Mare si propusa, in 2012, la functia de secretar al Camerei Deputatilor de catre Liviu Dragnea.

Vineri, inainte de sedinta CEX al PSD unde urmeaza sa fie votata lista ministrilor din Guvernul Dancila, Marius Dunca, ministrul Tineretului si Sportului, si-a anuntat demisia. Potrivit unor surse ProSport, Ioan Bran, secretara Camerei Deputatilor, este favorita pentru a-i lua locul.

In urma cu 2 ani, cand Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretara a Camerei Deputatilor, mass-media a descris-o „milionara sexy” pe Ioana Bran, fiind fiica unui important milionar din Satu Mare.

„Actuala secretara a Camerei Deputatilor, satmareanca Ioana Bran are sanse uriase sa devina noul ministru al Tineretului si Sportului! Tanara deputata are 31 de ani si un background impresionant: este fiica cea mica a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc palinca de export Bran.

Ioana Bran a facut PR pentru palinca produsa de familia sa, declarand ca se afla la „a 4-a generatie de “palincari”, „ca atare este normal ca secretul si reteta produselor noastre sa se pastreze si sa se transmita din generatie in generatie”, mentioneaza sursa citata.

PSD se intruneste vineri, in sedinta Comitetului Executiv National, pentru a stabili componenta viitorului guvern, la capatul unei saptamani intense de negocieri cu liderii unor filiale judetene, care incearca sa isi impuna reprezentanti in noul executiv. In pofida avertismentelor presedintelui Klaus Iohannis, in cabinetul condus de Viorica Dancila s-ar putea regasi si persoane cu „probleme penale”, precum fostul ministru Rovana Plumb si fostul vicepremier Sevil Shhaideh. De altfel, intrebat daca membri ai PSD cu dosare penale ar putea face parte din viitorul guvern liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a raspuns afirmativ: „Da. Am hotarat sa ne facem noi Guvernul, si nu alte institutii”.

Sursa: aktual24.ro

Numire controversată în guvernul Dăncilă! Încă o fostă secretară căreia ”șef” Dragnea îi croiește drum spre fotoliul de ministru! was last modified: ianuarie 26th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close