Numire cu dedicatie la Prefectura judetului Vaslui, marca PSD! Nu are deloc experienta, dar ”e un tanar de viitor si va fi cel mai bun prefect”!

416

Numirea în funcţia de prefect de Vaslui a lui Eduard Popica (33 ani), ginerele regelui local al asfaltului şi un apropiat al liderilor PSD Vaslui, nu a fost primită cu prea mare entuziasm în mediul online. Popica nu are deloc experiență, dar a fost angajat la mai multe instituții care, coincidență, sunt conduse sau controlate de PSD.

Dar toate acestea nu par să-i deranjeze pe șefii PSD Vaslui, care afirmă sus și tare că el va fi cel mai bun prefect pe care l-a avut orașul în ultimii ani.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care este cumătru cu Eduard Popica, acesta din urmă botezându-i nepoata, i-a numit ”frustrați” pe contestatari.

”Evident, există un număr mare de persoane frustrate, câteva zeci, probabil sute, care nefiind în stare sã activeze în plan social sau politic, să ocupe o funcţie printr-un concurs, îsi exprimă frustrările pe reţelele sociale. Dar, personal, am mare încredere în capacitatea noului prefect, cred că îşi va exercita funcţia cu profesionalism şi onestitate şi cu înţelegere faţă de cei care vor apela la prefectul judeţului Vaslui”, a declarat Dumitru Buzatu, pentru Vremea Nouă.

El a mai spus că Popica este ”un om cu pregătire bună, serioasă”.

De precizat este că Dumitru Buzatu este același politician care i-a numit ”răgălii” pe românii care, la începutul anului, au protestat împotriva Ordonanței 13 și Guvernului Grindeanu.

La rândul său, deputatul Adrian Solomon, care este naşul lui Eduard Popica, susţine că acesta este ”un tânăr de viitor” şi va fi ”cel mai bun prefect pe care l-a avut judeţul Vaslui din 2004 încoace”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos