Nunta faraonica la curtea lui El Lidero Maximo! Dragnea a invitat toti liderii, senatorii si deputatii PSD la casatoria fiului sau!

179

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a invitat la nunta fiului sau pe toti parlamentarii si europarlamentarii PSD, pe toti ministrii si pe toti presedintii PSD-isti de Consilii Judetene, im[reuna cu liderii organizatiilor judetene, informeaza surse citate de g4media.ro. Vor fi sute de capete pesediste la nunta care va avea loc, duminica, la Palatul Snagov.

Cununia religioasa va avea loc duminica la ora 17:30 la Biserica Sfantul Elefterie, iar petrecerea va incepe la 19:30, la Palatul Snagov.

Mai multi protestatari #Rezist au anuntat ca intentioneaza sa apara in fata Palatului Snagov. ”Mergem la nunta lui Dragnea Jr., sa ii uram ‘La multi ani!’, cu executare! Atat lui, cat si lui Daddy Liviu Dragnea! Ne intalnim cu totii la ora 17:30 la Biserica Sfantul Elefterie. Dupa cununia religioasa, stabilim daca mergem si la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toti greii din PSD si ALDE!”, se arata in descrierea evenimentului creat pe Facebook.

Dragnea s-a aratat foarte iritat de intentiile protestatarilor.

“Cum sa-mi pun problema sa aman nunta copilului meu? Cum sa-mi pun aceasta problema? Nici vorba! De ce sa se anuleze nunta copilului meu? Vedeti unde vrea sa duca Iohannis aceasta tara? Acolo vrea sa o duca Iohannis, asa vrea sa conduca Romania si dupa 2019. Am stat 10 ani cu Basescu si vrea sa mai stam 10 ani cu Iohannis? Vedeti unde suntem? Vreau sa vad cat de departe vor ajunge acesti indivizi, in frunte cu Iohannis. Vor primi rapuns pe masura de la mine. Daca ei au impresia ca pot lua aceasta tara cu japca, se inseala amarnic. PSD nu va lasa ca Romania sa fie condusa prin violenta, sa fie jecmanita de aceste structuri mafiote care il au in frunte pe Iohannis”, a declarat Dragnea marti seara la Antena 3.

Nasul de cununie al lui Dragnea jr. va fi milionarul Paul Sorin Stanescu.