O celebra jurnalista de investigatie dezvaluie ca Adina Florea le-a facut dosare penale membrilor CSM care refuza sa o valideze in fruntea Sectiei Speciale: „S-a laudat ca ii aresteaza”

449

Jurnalista de investigatii Ondine Ghergut anunta ca procurorul Adina Florea le-a facut dosare penale membrilor CSM care boicoteaza validarea ei ca sefa a Sectiei Speciale.

„Monstruos. Adina FLOREA , care se vrea sefa Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor cu sustinerea gastii penalilor Liei SAVONEA, presedinta CSM, le face dosare penale membrilor CSM care refuza sa o valideze pe functia de sefa.

Le-a facut dosare penale procurorilor Nicolae SOLOMON, vicepresedinte CSM, Tatiana TOADER, Florin DEAC si Cristian BAN, precum si judecatorilor Bogdan MATEESCU, Andrea CHIS si Andrei BALAN.

FLOREA s-ar fi laudat ca-i si ARESTEAZA pentru ‘asociere in vederea savarsirii de infractiuni’, adica pt constituire de grup infractional organizat”, scrie Ondine Ghergut pe Facebook.

Lumea justitiei, publicatie de propaganda anti-DNA si anti-justitie, anunta ca vicepresedintele CSM Nicolae Solomon are cinci dosare la Sectia Speciala. De asemenea, au dosare si Cristian Ban si judecatorul Bogdan Mateescu.

De asemenea, Lumea justitiei mai anunta ca presedintele Partidului Neamul Romanesc, Ninel Peia, ii acuza la SIIJ de abuz in serviciu pe membrii CSM Bogdan Mateescu, Andrea Chis, Mihai Balan, Nicolae Solomon, Cristian Ban, Florin Deac si Tatiana Toader: “Prin neindeplinirea atributiilor de serviciu, au premeditat blocarea numirii procurorului sef SIIJ si impiedicarea bunului mers al institutiei… Pozitia de fronda este suprapusa cu cea a unor opinii politice promovate de unele formatiuni”, transmite Aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos