Loading...
O doare-n cot de sentinta judecatorilor! Fugara Udrea e toata numai un zambet: a primit statut de refugiat politic in Costa Rica! – Circul Politic

O doare-n cot de sentinta judecatorilor! Fugara Udrea e toata numai un zambet: a primit statut de refugiat politic in Costa Rica!

Elena Udrea anunta ca a obtinut statut de refugiat politic in Costa Rica. Astazi ea va primi sentinta in dosarul”Gala Bute”.

Elena Udrea este refugiat politic in Costa Rica”, a anuntat avocatul ei in fata judecatorilor.

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbat vineri ultimul termen in dosarul „Gala Bute”, in care Elena Udrea a fost condamnata in prima instanta la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Inainte de pledoariile finale ale avocatilor si procurorului de sedinta, in sala de judecata ar urma sa fie audiati Rudel Obreja, Tudor Breazu, precum si omul de afaceri Adrian Gardean, ultimul fiind martor-denuntator in dosar.

Elena Udrea se afla in prezent in Costa Rica iar la termenul anterior a anuntat prin avocatii sai ca doreste sa dea o declaratie in cadrul procesului, insa nu se poate prezenta, deoarece este insarcinata iar medicii i-au recomandat sa nu se deplaseze.

Pe 29 martie 2017, Elena Udrea a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul „Gala Bute” pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Sursa: aktual24.ro

O doare-n cot de sentinta judecatorilor! Fugara Udrea e toata numai un zambet: a primit statut de refugiat politic in Costa Rica! was last modified: aprilie 13th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close