Loading...
O fotografie cât o mie de cuvinte: ”Criminalul în serie” al legilor Justiției, Florin Iordache, schimbă "rețete culinare" cu un judecător CCR, fost procuror șef DNA! | Circul Politic

O fotografie cât o mie de cuvinte: ”Criminalul în serie” al legilor Justiției, Florin Iordache, schimbă „rețete culinare” cu un judecător CCR, fost procuror șef DNA!

O întâlnire extrem de interesantă a avut loc într-un context extrem de tensionat. Președintele Comisiei pentru Legile justiției, Florin Iordache a fost surprins la masă cu judecătorul CCR, Daniel Morar.

Imaginea a fost distribuită de către deputatul USR, Emanuel Ungureanu, care a primit-o de la un ”fotograf amator”.

”Un fotograf amator a surprins astăzi un cadru care m-a umplut de emoție. Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională, fost procuror șef DNA, schimbă cu gesturi largi rețete culinare cu deja celebrul „criminal în serie” al legilor Justiției, Florin „Ciordache”.

Sunt convins că oamenii sunt amici vechi, discutau despre rețeta de pus gogonele din Ardeal și despre rețeta ghiveciului de praz culeasă de domnul Iordache din Caracal. Imaginile par a fi din Restaurantul Rustic plasat în zona Senatului României. Cum comentați frumoasa întâmplare?”, arată Ungureanu.

Sursa: stiripesurse.ro

O fotografie cât o mie de cuvinte: ”Criminalul în serie” al legilor Justiției, Florin Iordache, schimbă „rețete culinare” cu un judecător CCR, fost procuror șef DNA! was last modified: decembrie 15th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close