O jurnalista din Teleorman da cartile pe fata despre marioneta lui Dragnea de la Guvern: „Dancila joaca teatru, nu e omul pe care il vedeti la televizor”

340

Carmen Dumitrescu, fondatoare a publicatiei locale Liber in Teleorman, a relatat la Digi FM cum i-a cunoscut pe Viorica Dancila si Liviu Dragena pe vremea in care acestia isi incepeau cariera politica.

Jurnalista a povestit ca o cunoaste de mult timp pe Viorica Dancila si ca era un cu totul alt om la momentul respectiv.

„O cunosc pe doamna Viorica Dancila de foarte multi ani. Ea avea grija ca relatia PSD-ului cu presa sa fie una foarte buna. Mi-o amintesc ca pe un om la care jurnalistii se duceau sa bea o cafea la ea acasa, cu care ei ieseau la masa. Mi-o amintesc ca pe o persoana abila, nu ca pe una proasta. Cred ca cumva este si un joc de teatru. Cu siguranta nu e omul pe care il vedeti la televizor.

In schimb, Carmen Dan mi-a facut o surpriza, pentru ca nu parea atat de abila. Eu cu ea am avut un conflict. Eu am scris despre ea ca a fost numita subprefect pentru ca este o persoana cu moravuri usoare care a avut relatii nepotrivite cu oameni din partid. Am avut nevoie la un moment dat de niste acte de la prefectura, pe care ea mi le putea da. M-a asteptat la ea la birou, foarte amabila, mi-a dat actele de care aveam nevoie. Si mi-a spus ca nu m-a dat in judecata dupa articolul respectiv, pentru ca stia ca va veni o zi in care voi avea nevoie de ceva de la ea. Si m-am simtit un pic prost. Dar apoi mi-am dat seama ca ea doar isi cultiva relatiile bune cu presa.

Viorica Dancila e una dintre putinele femei din partid care a ajuns unde e acum pe propriile puteri. A muncit foarte mult, a lipit inclusive afise pe stalpi. Ea crede ca a ajuns in Parlamentul European datorita lui Liviu Dragnea, de aceea ii e atat de loiala. Ea nu il va trada niciodata”, a spus jurnalista, conform Aktual24.

Despre Liviu Dragnea, Carmen Dumitrescu ca isi datoreaza ascensiunea politica lui Liviu Dragnea.

„La baza, Liviu Dragnea facea contrabanda cu cauciucuri. I-a vandut lui Basescu cauciucuri pentru Volkswagen. E inginer de profesie. Facea comert cu amanuntul. Cumpara produse din Bulgaria si le vindea in Romania. A fost cel mai tanar prefect al judetului Teleorman. Circula niste zvonuri cum ca ascensiunea lui in politica se datoreaza lui Petre Roman si Mioarei Roman, cu care a dezoltat relatii personale. Eu vreau sa cred ca de acum incolo vorbim despre declinul lui. Dar obiectiv, in mod evident, dupa referendum, Dragnea a iesit sifonat. Suntem in perioada de declin, are o perioada in care nu mai calculat si organizat, se vede o disperare. E o atitudine la polul opus, are gesturi necalculate, declaratii rupte de realitate. Din fericire pentru el, are niste consilieri buni”, a mai relatat Carmen Dumitrescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos