O nouă demonstrație de PROSTIE din partea Ministrului ”Genunche”! Profesorii n-au motive să fie nemulțumiți, ”toate promisiunile Guvernului s-au îndeplinit, unele s-au amânat!”

459

Ministrul Educației, Liviu Pop, a fost pus în dificultate de reporteri, când aceștia au vrut să afle de ce sunt nemulțumiți profesorii de guvernarea PSD – ALDE.

 

Întrebat de ce sunt nemulțumiți profesorii, Liviu Pop a declarat că toate promisiunile guvernului au fost îndeplinite sau amânate.

Reporter: Care sunt revendicările profesorilor? Acuză, spun că nu s-au îndeplinit promisiunile.

Liviu Pop: Toate promisiunile s-au îndeplinit. Într-adevăr, unele dintre ele s-au amânat. Am avut nenumărate întâlniri cu liderii de sindicat din învățământul universitar şi preuniversitar.

[…] În rest celelalte revendicări sunt prinse în programul de guvernare. Nu cred că putem să venim cu elemente suplimentare. Tot ce am spus în programul de guvernare respectăm. M-aş bucura ca odată cu creşterea salriilor pe care noi am făcut-o, guvernul PSD-ALDE, să regăsim în calitatea actului educaţional o creştere constantă, aşa cum se aşteaptă şi părinţii şi studenţii şi elevii.

Reporter: Vreţi să spuneţi că toţi profesorii muncesc prost pentru că sunt prost plătiţi?

Liviu Pop: Nu am spus lucrul acesta. Toţi profesorii muncesc bine, chiar foarte bine. M-aş bucura să crească şi mai mult calitatea actului de predare pentru că pe lângă profesori mai avem nevoie şi de programe, de manuale şi de condiţii de muncă şi de educaţie pentru elevii noştri şi într-adevăr toate cele 4 elemente contribuie la un învățământ de calitate.

Sursa: Digi24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos