O noua gafa marca Dancila: „Nicio mama sa nu-i fie frica ca nu primeste alocatie”

441

Viorica Dancila si-a depus, joi, la BEC, candidatura la Presedintia Romaniei. Ea a facut din nou mai multe gafe, afirmand printre altele ca „nicio mama sa nu-i fie frica ca nu primeste alocatie”.

Intrebata de jurnalisti ce „avantaje” are in fata contracandidatilor ei, Dancila a a inceput sa insiruie: „Iubesc oamenii, imi place sa stau in mijlocul lor. Nu este important ca ma jignesc, ca vin cu violenta verbala, ca spun lucruri urate. Pentru mine este important ce se intampla cu oamenii din aceasta tara, imi iubesc foarte mult tara si o reprezint cu demnitate”.

„Am demonstrat ca pot sa conduc un guvern care are a doua cea mai mare crestere economica din Europa, ca pot sa conduc presedintia UE. As fi primul presedinte care a detinut si functia de premier”, a mai spus Dancila, potrivit Aktual24.

Intrebata cand va veni in fata Parlamentului pentru a solicita un vot de incredere, Dancila a raspuns: „Voi veni in Parlaentul Romaniei, dar nu cand vrea presedintele Romaniei ci cand PSD va considera ca este oportun”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos