O politista din Vaslui s-a saturat de „pulifricii” care spun ca-i platesc salariul: „Arata gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica!”

303

Angajatii Politiei Romane uita ca sunt in serviciul cetatenilor. Purtatorul de cuvant care a trimis cetatenii sa caute ajutor la popi si la rude nu este singular in Politia Romana. O alta purtatoare a uniformei politienesti se vrea cunoscuta si insulta, tot pe Facebook, intr-un mod incredibil si fara perdea cetatenii platitori de taxe, pe care ii numeste „pulifrici” cu IQ sub 30.

Politista este din Husi si a facut postarea ofensatoare pe 1 august. Intre timp, si-a suspendat contul de Facebook, iar sefii sai de la IPJ Vaslui au declansat o ancheta.

Iata ce scria pe Facebook subofiterul Maria Chetran:

„Din tot scandalul asta cu Politia Romana, nimic nu ma enerveaza mai mult decat pulifricii astia care fac afirmatia ca imi platesc mie salariul.

Ca e unul prost acolo sus, nu inseamna ca sunt toti. Sa faci afirmatia ca-mi platesti mie salariul, tu… contribuabilul cinstit, deja iti arata gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica.
Si daca tot am in lista pulifrici din astia care imi platesc mie salariul, de ce plm (pacea linistii mele) nu iesiti voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca sa nu ma cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai si sa va si nominalizez? Respect!!! #mandracasuntpolitista”.

Reactia IPJ Vaslui

Sefii politistei au deschis o ancheta si sustin ca nu tolereaza acest gen de limbaj la angajatii lor.

„Cu privire la mesajul postat de catre colega noastra pe o retea de socializare, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui a dispus verificari, intrucat nu se poate tolera un astfel de limbaj si de comportament din partea unui politist, care isi desfasoara activitatea profesionala in interesul si in spijinul comunitatii”, a declarat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui, pentru Adevarul.
Cine e Maria Chetran

Pe langa statutul de subofiter de politie, Maria Chetran este casatorita cu un politist de frontiera.