O rusine istorica semnalata de un fost comisar sef: „Copiii nostri vor invata ca ati dat foc tarii”

450

Traian Berbeceanu comisarul sef care a condus BCCO Alba a publicat un mesaj dur fata de parlamentarii care au sustinut modificarile aduse Codului Penal. „Veti ramane in istoria acestei tari ca fiind gasca care a aparat un infractor dovedit”, scrie fostul sef al BCCO Alba.

Mesaj de pe Facebook la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea, si a politicienilor care l-au sustinut este insotit de o fotografie cu liderul PSD in fata mai multor politicieni.

„Voi, toti cei din spatele lui, veti ramane in istoria acestei tari ca fiind gasca care a aparat un infractor dovedit, care si-a dorit reinstaurarea dictaturii dupa 30 de ani de libertate! Veti fi pastrati in memoria colectiva a romanilor ca fiind cei care au protejat un infractor las condamnat inca o data, ca fiind cei care au preferat sa discrediteze si sa distruga un intreg sitem judiciar, in loc sa-i permita sa stabileasca definitiv daca infractorul, o data dovedit, este vinovat sau nu pentru a doua oara! Ne vom aminti mereu de voi, ca fiind cei care au hotarat ca tara sa fie condusa de infractori, ca fiind cei care au trasformat condamnarea penala, abuzul si neglijenta in serviciu in virtuti de stat! Copiii nostri vor invata ca ati dat foc tarii, doar pentru a va salva pielea si a va pune la adapost averile! Ale voastre si ale infractorului dovedit! Rusinea atitudinii voastre de acum va va urmari pretutindeni! Pe voi si pe ai vostri! Dumnezeu o sa-i dea fiecaruia dupa fapte! Aici, pe pamant! Amin!”, scrie Berbeceanu.