Oamenii ca el fac cinste Romaniei: Ciolos, decorat cu cea mai inalta distinctie a Frantei!

162

Fostul premier Dacian Ciolos va fi decorat astazi cu insemnele de ofiter al Legiunii de Onoare. Decoratia ii va fi inmanata de catre ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian.

„Dacian Ciolos va fi decorat astazi de Republica Franceza. Insemnele de ofiter al Legiunii de Onoare ii vor fi inmanate de catre ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian, aflat in vizita la Bucuresti. Le Drian are intrevederi cu Iohannis, Melescanu, Dancila, Kovesi, Dragnea si Tariceanu”, anunta Paul Cozighian, jurnalist la Le Figaro.

Ministrul francez al Afacerilor Externe, Jean-Yves Le Drian, se va afla in vizita in Romania miercuri si joi, a anuntat Ambasada Frantei la Bucuresti.

Conform anuntului, Le Drian va avea, la Bucuresti, „mai multe intalniri la nivel inalt”. Totodata, oficialul francez va sustine o declaratie de presa, joi, alaturi de omologul sau roman, Teodor Melescanu.

Vizita in Romania a ministrului francez al Afacerilor Externe face parte dintr-o serie de deplasari in regiune in perioada 11-14 aprilie, ce include si Serbia, Albania si Slovenia.

Sursa: aktual24.ro