Oana Pellea a rabufnit! „Va asigur de tot dispretul meu pe cei care comentati moartea Cristinei Topescu. Ciori croncanitoare”

1523

Actrita Oana Pellea da publicitatii un mesaj dur la adresa celor care au transformat moartea Cristinei Topescu intr-un spectacol mediatic.

„Moartea ca subiect de can can… Comentatori de moarte…necunoscatori de viata. Ciori crooncanitoare…comentatoare… Jalnic tablou ! Ii comentati moartea … Ce oribil!

Cristina Topescu a avut un SUFLET MARE si o capacitate de a iubi enorma.

Mesaj catre toti cei care comenteaza …ca subiect de can can…plecarea Cristinei Topescu….va asigur de tot dispretul meu! Atitudinea voastra accentuaza faptul ca avea enorma dreptate iubind cainii mai degraba decat oamenii.

Dumnezeu sa o odihneasca pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos!

Iar voua…toti cei care ii judecati moartea sa va dea Domnul… dupa cat bine ati facut in viata asta si dupa cate suflete nevinovate ati salvat…”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Modul in care televiziunile au tratat moartea Cristinei Topescu a fost surprins in profunzime si de jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

„Nu a existat televiziune care sa nu faca prohod duminica seara si luni dimineata. Dar si ochii inlacrimati vad audientele si banii din spatele lor. Si printre stropi au inceput sa apara dezvaluirile, de la marii ‘prieteni’, de la cine altcineva?

O doamna doctor, pentru care respectul fata de viata privata si confidentialitatea diagnosticului si tratamentului ar fi trebuit sa fie deja reflex, s-a apucat sa spuna ca dna Topescu lua pastile pentru dormit. Alt ‘prieten’ a scapat ceva despre alcool.

Si, bomboana pe coliva, un alt om de mare caracter a scos o inregistrare audio cu Cristina Topescu intr-un moment extrem de delicat, despre care sunt sigura ca n-ar fi dorit sa ajunga publica, ea, care spunea ca nu e genul care macar la Salvare sa sune.

Cum sa faci asa ceva unui om care nici macar nu se mai poate apara? Care nu mai poate riposta in niciun fel. Daca faci asta unui om viu, te duci la limita penalului. Daca faci asta unui mort, ajungi vedeta.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Cifrele au cerut mai mult si spectacolul „pioasei” linsari continua. Aflam ce feritilizari in vitro a facut, pe cine a iubit, pe cine nu, cati bani avea si nu avea, de la cine primea sau nu primea.

Toate intimitatile, toate secretele sunt puse la taraba talciocului media, fiecare ia ce vrea, pipaie, studiaza. Viata omului pasamite omagiat devine subiect de divertisment macabru. Doamne ajuta ca n-au aparut inca niste poze din seara de duminica! Dar nici nu m-ar mira peste masura sa apara. Si nu ma indoiesc ca ar face un numar spectaculos de accesari”, a explicat Dogioiu pe ziare.com.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos