Oana Pellea, întristată de lipsa de reacție a politicienilor la doleanțele oamenilor care au ieșit în stradă: ”Strigăm la niște ziduri! Nu ține nimeni cont de noi!”

454

Actrita Oana Pellea s-a aflat si ea printre miile de protestatari care au marsaluit, duminica seara, prin Bucuresti. Ea a tinut sa evidentieze ca „Nu a venit niciodata nimeni la noi in strada sa ne intrebe ce doleante avem”.

„Am fost din nou in strada impreuna cu 20000 de oameni. Am strigat: ‘Vrem Justitie-Nu Coruptie!’. Am fost fata in fata cu zidurile Guvernului si Parlamentului….din nou… Strigam de atata amar de vreme la niste ziduri! Nu ne asculta nimeni! Nu tine nimeni cont de noi! Nu a venit niciodata nimeni la noi in strada sa ne intrebe ce doleante avem.

Strigam si la zidurile blocurilor de atata amar de vreme: ‘Daca va pasa-Iesiti din casa!’. Iar o parte din Romanie se uita de dupa perdea sau sustine ‘Strada’ din balcon….asteptand sa vada cum se inclina balanta…incotro bate vantul, exista insa si o Romanie curajoasa, responsabila si demna…. Concluzie: am fost alaturi de 20000 de oameni demni si cinstiti ce au strigat cu toata puterea: ‘Nu vrem sa fim o natie de hoti’!

Pacat pentru cei ce nu au fost cu noi in strada…a fost o luna superba peste Bucuresti. Va urma…”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Aproximativ 20.000 de oameni au protestat, duminica, in Bucuresti fata de intentiile PSD-ALDE de a masacra legile justitiei. Alti 10.000 de protestatari s-au aflat in strada in multe alte orase din Romania.

Sursa: aktual24.ro