Oana Pellea, pusa la zid de sustinatorii PSD: „Daca te-ar lua dracu ar fi o mare victorie a acestui popor”

5171

Oana Pellea da publicitatii unul dintre multele mesaje incarcate de ura pe care le primeste pentru ca indrazneste sa ia pozitie fata de evenimentele de pe scena publica. Oana Pellea a starnit un val de ura in special printre simpatizantii PSD pentru ca i-a sustinut cu toate fortele ei pe protestatarii din Piata Victoriei.

Dupa ce a sanctionat modul in care televiziunile incearca sa profite de moartea Cristinei Topescu, Oana Pellea a fost masiv raportata la Facebook si a primit mesaje foarte violente.

„Eh… am primit si acest dragalas mesaj : ‘Esti o greseala genetica a marelui actor Nici in fata mortii nu ai pic de bun simt Esti o mare JAVRA Daca te-ar lua DRACU ar fi o mare victorie a acestui popor Iti doresc din toata fiinta mea sa ai parte de un sfarsit cat mai neplacut si cat mai curand Doar PAMANTUL o sa-ti inchida BOTUL ala SPURCAT si plin de VENIN….. JAVRA!!!’”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Iata mesajul care a starnit o astfel de furie bolnava din partea unor compatrioti.

„Moartea ca subiect de can can… Comentatori de moarte…necunoscatori de viata. Ciori crooncanitoare… comentatoare… Jalnic tablou !

Ii comentati moartea …Ce oribil! Cristina Topescu a avut un SUFLET MARE si o capacitate de a iubi enorma.

Mesaj catre toti cei care comenteaza … ca subiect de can can.. .plecarea Cristinei Topescu…. va asigur de tot dispretul meu!

Atitudinea voastra accentuaza faptul ca avea enorma dreptate iubind cainii mai degraba decat oamenii.

Dumnezeu sa o odihneasca pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos!

Iar voua…toti cei care ii judecati moartea sa va dea Domnul… dupa cat bine ati facut in viata asta si dupa cate suflete nevinovate ati salvat…”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos