Oana Pellea, strigat dureros! „Mici, lasi, fricosi, comozi … cu capul plecat si vazand doar interesul propriu! AMAR, AMAR acum 100 de ani. AMAR, AMAR si azi!

300

Actrita Oana Pellea, una din cele mai prezente si implicate artiste in miscarea rezist, a rabufnit pe pagina de Facebook, dupa adoptarea OUG pe legile justitiei de coalitia penalilor.

„Exista o vreme cand cei ce actionau impotriva interesului national erau judecati si pedepsiti. Puterea actuala actioneaza impotriva natiei romane. Ce facem? Asistam rabdatori la casapirea democratiei in Romania? OK.
„Tradare sa fie dar sa o stim si noi”
Poporul roman se tradeaza pe sine prin nonactiune, nepasare, nestiinta, defetism, lasitate…
Domnul Sora spunea „OH, Popor mult prearabdator…”
Cred ca e foarte elegant spus. Domul Sora este un Domn.
Ce este cel mai dureros este ca trebuie sa acceptam ca astia suntem:
Mici, lasi, fricosi, comozi … cu capul plecat si vazand doar interesul propriu!
„AMAR, AMAR” spunea Regina Maria acum 100 de ani cand vorbea despre lasitatea celor de la putere, despre lasitatea celor ce erau in opozitie si despre lasitatea poporului roman.
AMAR, AMAR acum 100 de ani. AMAR, AMAR si azi.
Ce face Opozitia, ce face Domnul Presedinte?…
Pacat.
Imi asum spusele si sunt gata sa fiu trasa la raspundere pentru ele. Nu ma plateste NIMENI sa spun asta. Nu fac jocul nimanui, niciunui partid sau peroana. Asa gandesc si sunt gata sa raspund pentru afirmatile mele.Asa gandesc si asa ma doare Romania mea”, a scris actrita pe Facebook.