Oana Pellea: „Te doare mintea daca o ai! Bine ca a ajuns Viorica Dancila, profesoara agramata in Videle, sa certe Parlamentul European!”

231

Actrita Oana Pellea, una din cele mai critici voci din zona artistica a actualei puteri, a rabufnit la adresa premierului Dancila.

„Bine ca a ajuns Viorica Dancila – profesoara agramata in Videle – sa certe Parlamentul European. Asa certa ea repetentii la Videle…Bine ca nu i a dat cu rigla peste degetele lui Frans Timmermans. Data viitoare pune Parlamentul European la colt in genunchi, pe coji de nuca. Problema este ca face asta in numele Romaniei. Te doare minea daca o ai!”

Dancila a afirmat miercuri, intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru Antena 3 si difuzat miercuri aseara, ca spera sa nu se ajunga la o rezolutie a Parlamentului European in ceea ce priveste Romania. Dancila a precizat, pe de alta parte, ca autoritatile romane nu sunt dispuse sa accepte sa li se spuna ce sa faca. „Nu o sa acceptam niciodata un to do list”, a mai spus prim-ministrul Romaniei.

„Sunt multe lucruri care m-au deranjat. M-a deranjat faptul ca anumite lucruri au fost spuse si nu se pliaza pe realitatea din Romania. Au fost lucruri care au fost preluate, nu stiu de la cine. Dar nu acest lucru este important. Important este ca atunci cand faci acuzatii de genul celor facute in aceasta dezbatere, trebuie sa ai in spatele lor niste lucruri concrete, sa te bazezi pe anumite fapte. Dar, cel mai mult si cel mai mult m-a deranjat – si subliniez acest lucru – faptul ca oameni care au discreditat Romania si romanii de-a lungul timpului, nu au invatat nimic, continua sa faca acest lucru si asta face rau ca imagine Romaniei si romanilor.

Bun, o sa spuneti ca a fost o dezbatere, poate va fi o rezolutie. Eu sper sa nu se a ajunga la o rezolutie pentru ca eu cred ca se vor informa mai mult. Cred ca ar trebui sa ia mai mult ceea ce le-am pus eu, pentru ca daca pana in acest moment puteau sa motiveze ca nu au stiut acest lucru, ca nu au stiut de protocoale, de dosarele facute judecatorilor, acum nu am au dreptul sa spuna acest lucru pentru ca au auzit cu totii de la premierul Romaniei si trebuie sa tina cont de acest lucru”, a spus Viorica Dancila.