Obraz gros de PSD! Reactia lui Dragnea la obscenitatile lui Iordache!

140

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, raspunzand unei intrebari, ca nu este de acord cu gestul facut de catre Florin Iordache in plen, care a aratat degetul mijlociu opozitiei, dar a comentat ironic ca probabil Iordache s-a inspirat din ceea ce a spus presedintele Klaus Iohannis despre niste placute de inmatriculare.

”Nu mi-a placut gestul. Probabil dl Iordache s-o fi inspirat din zicerile dlui Iohannis, care atunci cand facea referire la niste placute de inmatriculare sunt opinii politice”, a raspuns Liviu Dragnea unei intrebari, scrie news.ro.

El a mai spus ca gestul lui Iordache ”a fost o foarte mare greseala”.

Insa, intrebat daca Iordache ar trebui sanctionat, Liviu Dragnea a raspuns: ”Cred ca ar trebui sanctionat cum au fost sanctionati si ceilalti parlamentari de la celelalte partide, mai ales USR. (…) Nu decid eu singur in Parlament”.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache le-a aratat, miercuri, degetul mijlociu de la ambele maini parlamentarilor din Opozitie, care nu au fost de acord cu declaratiile facute de la microfon. Ulterior, acesta a spus ca avea mainile ridicate.