Obraznicie marca PSD! Baronul PSD de Vaslui, despre romanul care l-a huiduit: „Vine unul si rage acolo! Un tembel”

575

Baronul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat miercuri, inainte de sedinta CEX al PSD, ca nu regreta deloc ca l-a facut „tembel” pe un protestatar care l-a huiduit de 1 Decembrie. Mai mult, Buzatu a continuat cu jignirile.

Intrebat de jurnalisti daca regreta apelativul de „tembelule” la adresa unui vasluian, in conteztul in care si Badalau a jignit milioane de romance din diaspora, Buzatu a spus ca „nu regret nimic”.

„Da, imi mentin afirmatia aceasta pentru ca de ani de zile fac eforturi extraordinare sa organizam in mod solemn sarbatoarea nationala a Romaniei. Facem tot ce e omenste posibil pentru a cinsti memoria celor care au luptat pentru idealul national si pentru a transmite celor mai tineri elementele principale ale credintei in natiunea romana. Si vine unul si rage acolo. Pai daca rage acolo ce poate sa fie ala? Nu, nu, nu regret nimic”, a afirmat Buzatu.

Dumitru Buzatu a fost huiduit de cateva persoane la ceremonia dedicata Zilei Nationale a Romaniei. In replica, Buzatu l-a facut tembel pe unul dintre protestatari.

Dupa ce si-a rostit discursul in Piata Civica din oras, in fata a mii de oameni, Buzatu, a fost huiduit de cateva persoane. La randul lui, acesta nu s-a putut abtine si a replicat, spre surprinderea celoralti reprezentanti ai autoritatilor locale: „Mai, tembelule, mai!”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos