Obraznicie marca PSD! Discotecarul Orlando nicicum nu vrea sa-si ceara scuze fata de jurnalista agresata: „Care jigniri?”

664

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost intrebat sambata de jurnalisti despre incidentul avut cu o jurnalista, in timpul dialogului, acesta spunandu-i ca are dintii pusi si ca nu are interes pentru ea.

Fiindu-i reprosat limbajul si tonul folosit, Eugen Teodorovici a raspuns: „Ca sa transam aceasta chestiune, daca imi puteti facilita o intalnire cu domnia sa, in sensul de a avea o discutie, as fi recunoscator. Pot sa am o discutie cu dansa. Dvs. aveti un fix. Nu, fata de domnisoara respectiva, de asta am rugat sa imi faciliteze o intalnire cu domnia sa”.

La insistentele jurnalistilor, ministrul de Finante s-a enervat, raspunzand: „Care jigniri? O sa discut cu dansa. Asta am rugat mai devreme. Ori nu sunteti prezenta, ori aveti sincope in a ma asculta. Cum sa o caut pe domnisoara? Prin dumneavoastra”.

Intrebat daca i se pare ca comportamentul lui este unul normal, acesta a continuat: „V-am spus ca o sa discut cu dansa si o sa am discutia mea cu domnia sa! Imi dati telefonul domniei sale?”, noteaza Aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos