”Obsesia” liderilor PSD-ALDE, confirmată și de Năstase: ”Kovesi e o falsă problemă!” Fostul premier cere Parlamentului reguli speciale privind numirea procurorilor DNA!

377

Fostul premier Adrian Năstase a taxat într-o emisiune televizată lupta pe care o duc liderii PSD împotriva Laurei Codruța Kovesi numind-o o „obsesie” și o „falsă problemă” și a cerut ca Parlamentul să nu facă comisii peste comisii, ci să rezolve problemele prin corecții instituționale.

„Această obsesie împotriva unui om – nu mă puteţi bănuie că am o simpatie pentru Laura Codruţa Kovesi –  e o falsă problemă. De ce nu stabileşte Parlamentul reguli speciale privind aducerea oamenilor la DNA? De ce nu sunt aduşţi oamenii prin curte şi nu prin faţă? Nu e normal ca geamul de la DNA Prahova să fie mat, ca oamenii să nu vadă dacă un minsitru mănâncă un covrig? S-au făcut abuzuri pentru că nu s-au făcut corecţii instituţionale. Parlamentul nu legiferează pentru că el face Comisii”, a afirmat Adrian Năstase la Antena3.

Și nelipsite amenințări ale unor social-democrați de a organiza mitinguri au fost taxate de fostul premier care le-a cerut să pună mâna pe carte și pe legislație și nu să se plimbe prin piață.

„Lăsaţi mitingurile, puneţi mâna pe carte, pe legislaţie, şi apoi lucrurile vor merge. Mitingul, plimbatul prin piaţa când plouă şi când ninge, e o idee proastă“, le-a transmis Năstase celor din PSD.

Nici Victor Ponta nu a scăpat de criticile lui Adrian Năstase. Acesta l-a acuzat pe cel căruia i-a fost mentor de „probleme de caracter”.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos