ODA BUCURIEI! Mircea Badea in extaz la Antena 3: ”Kovesi nu mai are ce cauta in fruntea DNA. Sa se respecte decizia CCR si SA FIE DEMISA!”

470

Satisfactie fara limite la Antena 3, dupa publicarea de catre CCR a motivarii in cazul deciziei privind ancheta declansata de DNA impotriva unor ministri.

Mircea Badea s-a aratat convins, vineri, la Laura Codruta Kovesi va fi schimbata din functie, scrie aktual24.ro.

”Nu mai are ce sa caute in fruntea DNA. Nu cred ca si-ar da demisia, chiar daca si-ar da-o n-ar avea nimic de-a face cu onoarea. Ce este cu adevarat devastator, pentru noi, ca noi traim in aceasta tara, sa traim intr-o tara unde se intampla asta, CCR zice ca procurorii lui Lazar si Kovesi nu doar incalca legea, dar vor sa fie si Parlament si CCR. Vor sa fie si Guvern si Parlament si judecatori, ori asta nu se poate intampla intr-un stat de drept.

Hotararea Curtii mai zice ca actiunea parchetului inceteaza sa mai fie legitima si devine abuziva. Apoi, are consecinta intimidarea legiuitorului. Doamna Kovesi nu va mai ramane in functie, va fi demisa. Presedintele nu mai poate ignora aceasta decizie a CCR. Nici ambasadele nu mai pot ignora aceasta decizie. E foarte tare aceasta motivare.

Nu ma astept la forme de viata gen Chirila, Rosu, sa inteleaga ceva din toata treaba asta. Ma limitez la lucrurile pe care le intelege si unul cu mintea de gaga. Procedurile penale nu pot fi folosite impotriva adversarilor politici din motive politice. Deci DNA face politie politica, altfel de ce ar mai fi trecut Curtea asa ceva in motivare?” apreciaza Mircea Badea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos