Odrasla lui Florin Iordache, cu apartament de 100.000 de euro donat de bunicii pensionari din Caracal, cocoțată în Cancelaria BNR: “Valoarea ți-o dă Dumnezeu, nu oamenii!”

1014

Valoarea ei, valoare ei a fost să se angajeze la MAE pe spezele lu’ tăticu, vreo doi anișori, apoi să ajungă în Cancelaria BNR, la începutul acestui an. Și, de la atâta valoare, i-au crescut niște citate pe Facebook. Bine, mai mult poze cocălărești, dar și niște înțelepciuni de a picat Osho pe spate și a intrat în catatonie.

Mai întâi, să spunem că fata nu e chiar o fitecine, ci ditamai beneficiara șmenurilor imobiliare ale lu’ tăticu, după cum am rememorat recent: “Ca orice arivist submediocru, dar foarte șiret, Florin Iordache nu-și poate justifica averea. Un fost apartament de 100.000 de euro, acum în proprietatea fiicei lui Iordache, a fost pitit de deputat pe numele părinților săi, pensionari săraci din Caracal. Tot de la părinți (de la tată și de la socru, mai exact), Florin Iordache a primit “împrumut” 320.000 de lei, cam 90.000 de euro la data tranzacției.”.

După aia, să îi dăm iarăși Cezarului nepotismului ce e al lui și să notăm ce noroc a dat peste inteligenta asta buzoasă la începutul acestui an: ”

Surse oficiale ne-au declarat că fiica ministrului Justiţiei, Delia Iordache a fost angajată a Ministerului Afacerilor Externe, departamentul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, unde are de altfel şi depusă ultima declaraţie de avere în iunie 2016.

La finele anului trecut, în lunile noiembrie şi decembrie, a avut loc un proces de recrutare la Banca Naţională a României pentru extinderea departamentului de relaţii cu publicul, iar Delia Iordache a fost angajată la Cancelaria Băncii Naţionale a României. Potrivit surselor noastre, Delia Iordache ocupă acest post de la data de 1 ianuarie. ECONOMICA.NET a încercat să afle de la Delia Iordache data exactă a angajării, funcţia exactă pe care o ocupă, şi momentul angajării, dar, după ce i-au fost puse aceste întrebări, Delia Iordache a închis telefonul.”

Ei, și iată ce poate să provoace un asemenea parcurs profesional fabulos. Poze, frate, ce dracu’ să provoace la fiica lui Iordache, doar nu enciclopedii! Deci, mostra 1.

delia 1

V-a plăcut? Eu n-am înțeles ce se pregătea să facă și ne spunea și nouă prin intermediul pozei, dar presupun că sunt variante nenumărate de interpretare.

Dar o bluzică mai de impact v-ar plăcea?

delia 2

Păi, un leopard la vremea lui, mai ales în baie, face cât o întreagă turmă. De ciute. Cu ochii mari. Și umezi.

Nici natura nu este un loc de evitat când vrei să prezinți ultimele evoluții kitscho-țățești.

delia 3

Ce nu am înțeles eu din instantaneul cu macrameurile pe ea este de ce se uita așa sfioasă în via aia și de ce stătea cu posteriorul la privitor.

În fine, însă, piesa de rezistența: panseul, nenicule! Ia, luați!

delia 4

Eeeeeee? Deci, repetați după mine: “Valoarea ti-o da Dumnezeu, nu oamenii :)”. Ați înțeles, nefericiților? N-are ea treabă, deci, cu ce zice uamenii despre ea, valuarea ei e divină, fraierilor! Hai, mucles, și sănătate, că are de dus o cafea pe la BNR pe acolo și o încurcați cu lipsa voastră de valuare.

Sursa: prisacariu.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos