OFL: Romanii trebuie sa mearga la referendum pentru a alege un alt drum Romaniei

546

Organizatia Femeilor Liberale (OFL) indeamna romanii sa mearga la referendum pentru familiile fiecaruia, pentru stabilitate si bunastare, sa alegem un alt drum pentru Romania.

OFL a atras atentia, in repetate randuri, asupra faptului ca, in Romania, institutia familiei a fost grav afectata de masurile luate de guvernarea PDL in privinta educatiei, a sanatatii si a beneficiilor financiare. De aceea, OFL considera ca este foarte important ca romanii sa mearga la referendum si sa voteze pentru stoparea tuturor masurilor abuzive si a umilintelor adresate de Traian Basescu. Presedintele Organizatiei Femeilor Liberale, Lucia Varga, considera ca este esential ca fiecare cetatean roman sa se implice in viata politica si sa aleaga schimbarea in bine.

„Este important ca fiecare roman sa se implice prin vot in viata politica si sa sanctioneze pe cei care i-au facut viata grea si i-au distrus viitorul. Este important sa participam la referendum si sa votam pentru c. Femeile din Romania, in calitate de mame sau bunici, au simtit cat de grea a fost aceasta guvernare portocalie condusa de Traian Basescu. Este momentul ca, prin acest vot, sa alegem un alt drum pentru Romania„, sustine Lucia Varga.

La randul sau, presedintele Organizatiei Femeilor Liberale Sector 3, Daniela Dragne, apreciaza ca votul din 29 iulie va fi pentru recastigarea drepturilor pierdute, in primul rand, de catre mame.

„Avem obligatia morala fata de copiii nostri, fata de parintii si fata de bunicii nostri sa ne exprimam votul in favoarea recastigarii demnitatii si a normalitatii vietii de zi cu zi. Sa participam la acest referendum si sa dovedim prin acest vot ca suntem cetateni responsabili, ca ne iubim tara si ca respectam valorile europene cu adevarat, si nu doar mimand democratia”, a declarat presedintele OFL Sector 3.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos