Olguta a sarit la jugulara lui Kovesi dupa ce si-a vazut pomenit numele de ”politician model” in dosarul Tel Drum: ”Am vazut cum functioneaza SISTEMUL!”

411

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, iese la atac, după ce procurorii craioveni au declinat către Parchetul General dosarul „Tel Drum“, în care anchetau circumstanțele în care au fost realizate lucrări fără autorizație într-un proiect cu fonduri UE de 8,9 milioane de euro, scrie stiripesurse.ro.

Olguța Vasilescu susține că acest nou dosar face parte din strategia DNA care vrea să ”mai preseze 2-3 miniștri”, pentru că așa funcționează Sistemul.

”În acest moment nu există niciun dosar în care eu să fiu urmărită. Este o plângere depusă de un inspector de la Inspectoratul Județean în Construcții, nu există niciun dosar în care eu Olguța Vasilescu să fiu urmărită.

Este o prostie, ca să nu mai vorbesc că în România nu există primar care să nu aibă astfel de plângeri. Fiecare licitație este contestată, eu cât am fost primar peste 90% dintre licitații au fost contestate. Nu am niciun stres cu acest caz.

Bineînțeles că numele meu vinde, nu contează că nu e numele meu acolo, dar e la primăria Olguței, nu contează că nu s-a făcut în mandatul meu, dar e pe acolo pe la Craiova, adică la Olguța. Numele meu vinde, trebuie să mai presăm 2-3 miniștri cu niște dosare, că așa e la modă, am văzut cum funcționează Sistemul.

Depinde ce înseamnă amenințată? Eu am fost în cătușe sau vreți să rememorăm astfel de momente?”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”.