Olguta cea fara de stres si-a facut autoevaluarea, iar rezultatele au iesit IMPECABILE: ”Nu am restante! Unele obiective sunt in curs de indeplinire, dar le putem considera ca si rezolvate!”

438

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat luni ca si-a finalizat autoevaluarea si ca nu are restante la minister, adaugand ca ea colaboreaza bine cu toata lumea, inclusiv cu premierul Sorin Grindeanu, informeaza Agerpres.

„Eu mi-am terminat autoevaluarea, nu am restante, in sensul ca pe ministerul meu s-au terminat toate lucrurile. Sigur ca multe dintre obiective sunt la ora actuala in curs de indeplinire, adica au iesit din minister, dar sunt in perioada de dezbatere publica. Practic le putem considera rezolvate. Asteptam cu totii Comitetul Executiv National (al PSD – n.r.) cu mare nerabdare”, a spus Lia Olguta Vasilescu, la Parlament.

Intrebata cum lucreaza cu premierul Sorin Grindeanu, ea a raspuns: „Eu colaborez bine cu toata lumea, dar nu conteaza cum colaboram noi la nivel personal. Cred ca este foarte important cum se colaboreaza la nivel institutional”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos