Olguta Vasilescu, mesaj fara perdea pentru Victor Po nta: Sa se uite in frigider, sa vada urarile noastre!

1499

Vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut un discurs foarte agresiv la ceremonia de lansare a candidaturii Vioricai Dancila la Presedintie. Mii de pesedisti au fost adusi din toata tara la acest eveniment.

„Sunt convinsa ca hipsterii care au votat, in mai, dreapta joi noaptea au sarbatorit cu sampanie si vineri dimineata de la sampanie au vazut o mie de kilometri de autostrada, au vazut cele 20 de spitale nou construite de guvernarea lui Iohannis si au vazut cum au dat navala investitorii straini. Sigur ca toate lucrurile astea nu s-au intamplat si nici nu or sa se intample. Or sa vada cat de curand cum li se taie veniturile, (…) cum se vor trezi sambata dimineata sa mearga la serviciu pentru ca nu mai este zi libera si or sa vada bugetarii cum or sa mearga acasa pentru ca vor fi concediati”, a strigat Olguta Vasilescu de la tribuna.

Vasilescu l-a atacat si pe Ponta, nervoasa ca acesta a declarat ca are sute de mesaje pe telefon de la pesedisti care spun „Ai avut dreptate, am fost un prost”.

„Tragic este ca guverneaza un partid care in alegeri a luat 20 la suta si trece in opozitie un partid care a luat 46% la suta in alegeri. Cum s-a intamplat asta: prin tradarea fostului nostru coleg Victor Ponta, care ne spune acum ca are telefonul plin cu mesaje de la pesedisti. Eu zic sa se uite in frigider, ca acolo va gasi urarile noastre”, a spus Vasilescu in uralele pesedistilor, transmite Aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos