Olguta Vasilescu nu uita scoala PRM! Discipola lui Vadim, atac suburban la adresa lui Ponta: „Mars la cotet, potaie”

622

Lia Olguta Vasilescu il califica drept „potaie” pe fostul ei sef de partid, Victor Ponta, si il acuza ca face parte din „gasca paraditorilor”.

„Ponta spune ca nu se aliaza cu noi la Craiova. Pai cine l-a invitat la vreo alianta? Ca sa tropaie pe langa elefant, purecele trebuie sa fie chemat… Cum as putea sa ma aliez cu unul din gasca paraditorilor care faceau dosare nevinovatilor, pentru ca nu le convenea ca au crescut prea mult in sondaje si puneau prea multe intrebari securistilor care conduceau partidul? #marslacotetpotaie”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Craiova, ca in judetul Dolj nu va face nicio alianta cu PSD, spunand ca nu are de gand sa se asocieze cu „nasii lui Dragnea”.

„In Craiova si in judetul Dolj excludem aliante cu PSD-ul. Nu am vazut aici nicio posibilitate pentru o alianta cu PSD si de aceea avem candidat pentru Craiova. Dupa cum stiti foarte bine in 2012 si 2016 am sustinut candidatul PSD si am si castigat. Consider ca a contat contributia mea. Drept rasplata am primit injuraturi si nu am fost prezent nici macar la inaugurarea stadionului din Banie la care am avut o contributie. Acest lucru demonstreaza ca oamenii pe care i-am sustinut nu meritau acest lucru. Deci la Dolj si la Craiova spunem nu vorbim despre aliante cu PSD.

In alte zone din tara depinde foarte mult de ceea ce se va intampla. Am vazut ca la vecinii din Olt se afla domnul Ciolacu si domnul Grindeanu. Ma bucur sa aflu ca acum au ajuns la concluzia ca Grindeanu este bun. Pe domnul Grindeanu l-am sustinut. De aceea m-au si dat afara din PSD. Cu nasii lui Dragnea si cu cei care au sustinut Guvernul Orban si acum stau in PSD ca sa il ingroape nu am de gand sa ma asociez”, a mentionat Ponta.

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda l-au anuntat pe Liviu Dragnea, inainte de alegerile europarlamentare, ca vor sa-i fie nasi daca se casatoreste cu tanara sa iubita.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos