Olguta Vasilescu, reactie deliranta dupa ce opozitia a fortat debarcarea lui Dragnea: „Statul paralel, Iohannis si DNA vor sa ne lase fara candidati”

343

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a acuzat miercuri ca deputatul PNL Nicolae Neagu a venit la Florin Iordache pentru a „i-l da la telefon pe Klaus Iohannis” si a vorbit despre o „incercare in forta” de a-l schimba pe Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor, in coordonare cu „alte forte”, printre care DNA.

„Astazi a fost o incercare de forta de a da jos presedintele Camerei Deputatilor. Stim ca urmeaza un an electoral, ca tot acest stat paralel nu face altceva decat sa ne aduca in postura de a nu avea un candiat viabil in campania electorala, dar ce mi se pare mai ingrijorator decat orice sunt cele doua subecte: unul ca s-a cerut revocarea a doi vicepresedinti ai Camerei Deputatilor din partea PSD. Ne intrebam de ce pentru al treilea nu s-a cerut revocarea, este vorba de doamna Carmen Mihalcescu. Am vazut azi ca, la ora 9:30, din plen a fost chemata la DNA, deci este o coordonare intre toate acete forte.

(…) Cred ca nu cunoasteti un amanunt foarte important, si anume ca domnului presedinte de sedinta Iordache i s-a solicitat de catre un deputat PNL sa se ridice de pe scaun pentru ca si-a facut treaba si sa-i dea la telefon pe presedintele Klaus Iohannis”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Vasilescu a sustinut ca Iordache a refuzat sa discute la telefon cu presedintele.

Deputatul Nicolae Neagu a negat informatiile prezentate de Olguta Vasilescu.

Deputatul PNL Raluca Turcan sustine ca votul dat in Parlament, chiar daca nu a fost supus de presedintele de for, a respectat procedura, asa ca Liviu Dragnea a pierdut functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Turcan afirma ca daca nu e recunoscut votul, Opozitia va parasi plenul.

„Dl Dragnea a fugit. A capturat statul roman si prin interpusi, exact asa cum fac infractiorii. Iar cel mai umil si slugarnic interpus este Florin Iordache. Realitatea este ca majoritatea PSD ALDE nu mai exista. Punct. Doi -Liviu Dragnea este revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Florin Iordache este revocat din functia de vicepresedinte al camerei Deputatilor. 4. Procedura de vot stabilita pentru a merge mai departe cu orice fel de lege e votul cu mana ridicata”, a declarat Raluca Turcan.

Aceasta a mai spus ca: „PNL, USR, PMP, ProRomania, neafiliati nu mai pot tolera modul abziv in care ati confiscat Camera Deputatilor. Daca nu luati act de voturile date democratic, toti cei mentionati isi rezerva dreptul de a parasi lucrarile”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos