OPSPI: Remus Vulpescu a demisionat din functie

533

Remus Vulpescu a demisionat de la conducerea OPSPI, Vulpescu exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim.

Demisia lui Remus Vulpescu vine la cateva zile dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca Remus Vulpescu nu se va mai ocupa de privatizari la Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), reprosandu-i acestuia faptul ca s-a lasat atras in farsa si circul organizate de Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim.

Remus Vulpescu a condus Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), institutie publica cu personalitate juridica in subordinea Ministerului Economiei si Comertului, si s-a ocupat de privatizarea combinatului Oltchim.

Saptamana trecuta, premierul Ponta i-a spus ministrului Economiei, in fata jurnalistilor, ca seful OPSPI va trebui sa vorbeasca mai putin si sa explice mai clar datele legate de procesul de privatizare la Oltchim, in caz contrar urmand sa fie instalata o noua conducere la OPSPI.

“Domnul Vulpescu sa faca bine sa explice foarte clar, sa vorbeasca mai putin si sa explice mai mult. Daca poate, daca nu, gasim un alt sef la OPSPI care poate sa explice mai clar”, i-a spus Ponta ministrului Economiei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos