Orban face curatenie in PNL! Catarama a fost pus pe liber si are drumul deschis spre ALDE!

344

Biroul Executiv al PNL a votat excluderea lui Viorel Catarama, prim-vicepresedinte al filialei Sector 2 din partid, cu 18 voturi la 6, pentru „incalcarea repetata a statutului”.

„Avem un Statut, am aplicat Statutul. Cine are de exprimat puncte de vedere are cadrul partidului la dispozitie, eu am permis, ba chiar am incurajat exprimarea de puncte de vedere in interiorul partidului. Pentru cine vorbeste in afara partidului, cine nu respecta deciziile partidului, cine se duce si transmite informatii negative despre PNL in mass-media voi aplica prevederile statutare,” a declarat Orban.

Intrebat despre excluderea sa, Catarama a declarat ca este o gluma.

„Excluderea este o gluma, imbraca conotatii penale, incalca legile prevederii 78/2000. Este o pozitie de forta pe care o adopta Orban pentru a ma scoate de la o posibila candidatura de la sefia PNL. Unde duce negandirea sau frustrarea. A doua este o hotarare nula, nu Biroul Executiv e competent sa ma excluda, in plus trebuia sa fiu convocat cu cel putin trei zile inainte ca sa-mi spun punctul de vedere. Probabil a fost luata ca sa vada ce sustinere mai are in Biroul Executiv. Numai in masura in care voi primi o hartie scrisa voi contesta”, a declarat Catarama la Antena 3.