Orban, mesaj înțepător pentru PSD-iștii care l-au plâns cu ”lacrimi de crocodil” pe Regele Mihai: ”Comuniștii tot comuniști rămân, oricât ar încerca să ne păcălească!”

152

PNL a fost, este şi va fi partenerul Casei Regele a României, a afirmat duminică liderul liberalilor, Ludovic Orban, la Congresul Organizaţiei Femeilor.

În același timp, Orban le-a transmis celor din PSD că nimeni nu va crede lacrimile lor de crocodil și nu vor uita ceea ce s-a întâmplat în anii 90.

„M-am abţinut să scot un cuvânt, deşi am fost revoltat când am văzut diferitele comemorări la catafalcul Majestăţii Sale, oameni care nu numai că nu l-au iubit, aşa cum l-am iubit eu, nu numai că nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lăsat nici măcar să vină în ţară, ce să mai vorbim de susţinerea pentru revenirea pe tron.

Din păcate, le spun un următorul lucru: să nu creadă că înşeală oamenii, să nu creadă că lacrimile lor de crocodil pot să păcălească vreun om care a ţinut la Majestatea Sa. Un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca el să se flendurească printre capete încoronate sau să verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente. PNL a fost, este şi va fi partenerul Casei Regale a României.

Primul pas făcut de Majestatea Sa Carol I, primul rege al României, primul pas pe tărâm românesc l-a făcut cu I.C. Brătianu şi, de atunci, a existat o istorie în care parteneriatul dintre PNL şi monarhia românescă au dus România spre Europa, spre modernizare”, a spus Orban la Parlament.

Sursa: stiripesurse.ro