Ludovic Orban testeaza apele din PMP pentru a forma o noua majoritate in Parlament care sa scoata PSD de la guvernare!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit azi cu preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac pentru a discuta posibilitatea formării unei majorităţi în Parlament care ar putea susţine un premier de dreapta, scrie zf.ro.

Surse parlamentare au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că liderul PNL Ludovic Orban s-a intalnit cu preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, înainte de sedinţa Biroului Executiv al liberalilor, pentru a vedea în ce măsură partidele de dreapta ar putea forma o majoritate parlamentară pentru a merge la consultările de Cotroceni cu o propunere de premier.

Ludovic Orban a declarat, joi, că va purta discuţii inclusiv cu ALDE pentru a încerca să formeze o majoritate parlamentară care să scoată PSD de la guvernare.

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că preşedintele Klaus Iohannis „ştie să facă socotelile” şi că în situaţia de faţă mandatul de prim-ministru trebuie dat liberalilor.

Ludovic Orban testeaza apele din PMP pentru a forma o noua majoritate in Parlament care sa scoata PSD de la guvernare! was last modified: iunie 26th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre