Oreste, două concluzii triste și-un citat despre întreaga clasă politică din România după a treia numire de premier: ”Prostia are darul de a fi insistentă”!

621

Jurnalistul Oreste Teodorescu a analizat dur prestatia politica a actorilor implicati in a treia numire de premier in decurs de un an de zile.

Oreste taxeaza lipsa de variante cu care se confrunta presedintele Klaus Iohannis care nu a avut solutii politice la indemana fiind nevoit sa accepte propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier. Dincolo de concluziile triste jurnalistul insoteste ideile cu un citat din Albert Camus: „Prostia are darul de a fi insistenta”

„Doua concluzii triste:

1. Opozitia ramane captiva unor lideri meschini, fara viziune si evident fara proiect. Faptul ca nu exista nici un protocol de colaborare intre PNL-USR -PMP s-a vazut in lipsa propunerii unui premier comun care sa poata intruni un numar important de voturi in Parlament.

2. PSD/ALDE refuza sa inteleaga ce rasundere uriasa au fata de Romania, cu o majoritate parlamentara ultra confortabila si o guvernare fara opozitie. Daca ar fi patrioti si rationali, ar renunta imediat la siluirea Justitiei, ar concedia pe loc personajele toxice gen Nicolicea, Nicolae, Stefanescu, Vasilescu si ceilalti si s-ar ocupa de buna administrare a tarii.”, scrie Oreste pe pagina de Facebook.

Sursa: caplimpede.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos