Jurnalistul Oreste Teodorescu a lansat un apel pe pagina personala de Facebook in care avertizeaza romanii ca PSD pregateste lovituri devastatoare la adresa democratiei, in perioada imediat urmatoare.

”Alerta de gradul 0! Fiti pregatiti sa aparam Romania de asaltul furibund al mafiei politice cu radacini rasaritene!

Democratia si parcursul nostru european, Nord-Atlantic se afla intr-un pericol imens! Pas, cu pas banda de interlopi politici condusa de Stalin din Teleorman captureaza toate institutiile statului de drept: Justitia, Armata, Internele…Iuda Tudorel ii netezeste calea, in complicitate cu Politrucii de la CCR pentru functia de premier!

Au mai ramas in picioare doar Presedintele, Serviciile si o parte din ce in ce mai restransa din media! Liderii opozitiei sunt interzisi in aproape toate emisiunile tv importante, mogulii se intalnesc printre samovare si conspira la organizarea de carteluri si partide balama cu scopul precis de a muta axele politicii interne si externe pe meridianele autocratiilor de tip Erdogan-Putin-Xi.

Protestele in strada si rezistenta constiintelor raman, din pacate singurele redute in calea ciumei rosii, insetate de putere absoluta si resurectie a infractorilor care devin oastea de stransura a psd-alde-udmr…

Fratilor ne asteapta o iarna mai fierbinte decat in 2017 si mai contondenta decat anul trecut ! Cine are dragoste de tara sa inteleaga ca din acest Razboi nu poate iesi invingator decat acela care lupta pentru principii si idei! Asadar, la lupta!

Dumnezeu sa binecuvanteze poporul sau!”