Oreste Teodorescu da de pamant cu sagetile lui Dragnea, dupa ce Politia din Teleorman cere Rise Project sa spuna cine le-a dat valiza! „Au mers la vanatoare cu Liviu Dragnea de nenumarate ori grohaind de placere! Bantui-v-ar toata padurea de porci ordinari!”

278

Jurnalistii de la Rise Project au fost instiintati de catre Politia din Teleorman ca sunt vizati intr-un dosar penal dechis in urma unei plangeri facute de directorul Tel Drum, Petre Pitis.

„Dupa militia datelor personale, ne cauta si politia din Teleorman. Cu aceleasi griji: sursele noastre si arhiva #TeleormanLeaks. Petre Pitis, directorul Tel Drum, a facut plangerea, iar comisarul Valentin Dumitrascu, seful IPJ Teleorman, a trecut la fapte. Sunt prieteni.

Ambii au mers la vanatoare cu Liviu Dragnea de nenumarate ori, semnand frecvent registrele gruparii si distrandu-se printre cadavre in efectiv complet cu baronii PSD. Va multumim ca ne urmariti. Continuam”, au anuntat, pe Facebook, cei de la Rise Project.

Jurnalistul Oreste Teodorescu a comentat dur actiunea politiei din Teleorman.

„Natura moarta cu porci. Interfata Flaushatului de la Tel Drum, Petre Pitis zis codosul, suparat ca jurnalistii de la Rise Project au deschis valiza cu secrete murdare, a apelat la alt gusat, Valentin Dumitrascu, coada de topor a aceluiasi mustacios penal de la IPJ Teleorman cerand amenintator ca redactia sa dezvaluie sursa scurgerii de informatii

Ambii au mers la vanatoare cu Liviu Dragnea de nenumarate ori grohaind de placere printre mistretii macelariti la foc automat.

Bantui-v-ar toata padurea de porci ordinari !”