Oreste Teodorescu descrie plastic jocul politic in care s-au angrenat Tariceanu, Melescanu si Dancila: „Este jocul curvelor virgine! Stratagema domnului Tariceanu tine foarte mult de himenul politic cusut la nesfarsit”

418

Jurnalistul Oreste Teodorescu a participat marti seara in emisiunea Dosar de Politician in cadrul careia a ilustrat jocul politic pe care-l face trinomul Dancila-Tariceanu-Melescanu.

„Avem si un joc din acesta de tip politistul bun, politistul rau. Cam asa e toata povestea asta”, a spus deputatul Robert Turcescu despre disputa dintre Melescanu si Tariceanu.

In replica, Oreste a transmis ca Dancila, Tariceanu si Melescanu s-au angrenat in „jocul curvelor virgine” prin care, de altfel, isi desconsidera propriul electorat.

Totodata, jurnalistul a atras atentia ca tot ceea ce se intampla acum pe plan politic „seamana cu un film al lui Fellini, adica este ceva de un neorealism grotesc”.

„As denumi jocul la care faci referire un pic altfel, suna frust si brutal, dar este jocul curvelor virgine. Stratagema domnului Tariceanu tine foarte mult de himenul politic cusut la nesfarsit. Daca ai senzatia ca himenul asta politic este atat de flexibil incat il poti resapa de fiecare data si sa devii o virgina, o fecioara neintinata, imaculata in politica cum face si domnul Melescanu asta ne arata si un grad de cinism si un grad de desconsiderare a propriului electorat. si eu sunt absolut convins ca nu exista niciun conflict intre domnii Tariceanu si Melescanu, dar este un joc grotesc, adica e un joc pentru imbecili.

Doamna Dancila si domnul Tariceanu banuiesc ca isi impart in continuare aceeasi consilieri, desi sunt in opozitie unul fata de celalalt, dar e o opozitie sexuala, un 69 politic. Ne arata ca-si bat joc de propriul electorat. Nu poate nimeni sa digere o asemenea fantasmagorie. Tot ceea ce se intampla acum seamana cu un film al lui Fellini, adica este ceva de un neorealism grotesc”, a precizat Oreste.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos