Oreste Teodorescu, despre liberalii care s-au inscris in cursa pentru Primaria Capitalei: Oferta politica pentru capitala administrata pana acum ca un balci de provincie ii plaseaza pe liberali in pole position!

335

Jurnalistul Oreste Teodorescu considera ca „in sfarsit, liberalii au inceput sa fie vii!!!”, dupa ce s-au anuntat numele celor care au intrat in cursa interna pentru Primaria Capitalei.

„Oferta politica pentru capitala administrata pana acum ca un balci de provincie ii plaseaza pe liberali in pole position. Cei care s-au inscris in cursa interna pentru Primaria Capitalei sunt Florin Citu, Ionel Danca, Ciprian Ciucu…Toti sunt perfect capabili sa conduca bine un oras atat de dinamic, si doritor de progres si Civilizatie!”, spune Oreste.

Florin Citu (vicepresedinte PNL si liderul senatorilor liberali), Ionel Danca (purtator de cuvant al PNL), Ciprian Ciucu (consilier general in CGMB si purtator de cuvant al consilierilor PNL) si-au depus candidatura in cursa interna pentru Primaria Capitalei. Si Consilierul municipal Ciprian Ciucu a anuntat, pe Facebook, ca si-a depus candidatura pentru a primi sprijinul Partidului National Liberal de a intra in competitia pentru Primaria Bucurestiului.

Pana in martie, ei vor fi in campanie in partid, iar in primavara va fi desemnat candidatul oficial al partidului.

Joi s-a incheiat termenul pana la care liberalii isi puteau depune candidaturile in partid. Validarea candidaturilor va fi saptamana viitoare in Biroul de conducere al PNL Bucuresti, iar desemnarea candidatului oficial al PNL va fi in martie 2019. Pana atunci, candidatii vor fi in competitie in cadrul partidului.

Fiecare candidat in competitia interna este obligat sa semneze un angajament conform caruia: nu are voie sa-si atace colegii cu care se afla in competitia interna si il va sprijini pe cel care va fi desemnat oficial candidatul PNL la Primaria Capitalei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos