Oreste Teodorescu devoaleaza agentii de influenta ai Moscovei la Bucuresti! „Rusia, prin agentii ei provocatori de la Bucuresti lanseaza scenariul ucrainizarii Romaniei”

636

Jurnalistul Oreste Teodorescu arata pe blogul sau cum un rebut al SRI, dat afara si dezonorat pentru legaturi primejdioase cu grupuri transfrontaliere ostile statului roman, cercetat penal si implicat in dosarul Black Cube, omul de incredere al lui Basescu si care ii furniza informatii clasificate, gestantei fugite, Elena Udrea pe vremea cand era convins ca a fost primit in Olimp si ca de zei nu atinge nimeni, Daniel Dragomir comite iar un act grosolan de manipulare marca FSB!

Intr-o postare pe pagina lui de socializare, tradatorul de tara Dragomir face nici mai mult, mici mai putin, un apel la organizare paramilitara si incita militarii romani sa dezerteze.

Rusii, prin cozile lor de topor din Romania: Dumitru Iliescu, Mirel Curea, Dragos Dumitriu, Sorina Matei, Daniel Dragomir, Mircea Badea, Gelu Visan si Liviu Plesoianu propaga constant temele nesupunerii militare, revolta impotriva UE-NATO, Romania, colonie SUA, Iohannis omul nemtilor, SRI-statul paralel, DNA oficina CIA/FBI si alte bazaconii mai mult sau mai putin verosimile .

Miza este foarte importanta! La anul tara noastra va prelua presedintia UE, iar Rusia se afla sub embargou economic si financiar. Apoi, Romania este pregatita sa preia o parte dintre sarcinile bazei militare americane din Turcia, de la Incirlik , pe fondul degradarii relatiilor bilaterale dintre americani si turci. Aceste actiuni sunt privite cu ostilitate de Federatia Rusa care nu-si doreste o Romanie puternica, stabila economic si militar . Din fix aceleasi considerente, guvernul marioneta Dancila, coordonat de agentii de influenta rusi: Valcov si Dragnea saboteaza presedintia Romaniei in organizarea summituli Celor Trei Mari la Bucuresti, care isi propune construirea unui culoar de securitate NATO la Marea Neagra, Baltica si Adriatica.

Iata doar cateva explicatii ale desantului dement din ultimile zile in spatiul public al celor enumerati mai sus!

O tara serioasa nu lasa spionii tarilor ostile in libertate.

Sursa: Oreste.tv

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos