Jurnalistul Oreste Teodorescu arata pe pagina de Facebook cum PSD intentioneaza sa subordoneze definitiv Justitia.

„Dragnea vrea sa puna doua rapandule la conducerea Parchetului General si DNA…o dubla rusine pentru sistemul judiciar.

In locul lui Augustin Lazar, Ciuma Rosie o vrea pe Corina Mandrila, devenita celebra dupa ce i-a dat o sentinta de 4 ani de inchisoare cu suspendare lui Radu Mazare, fostul primar al Constantei, desi l-a gasit vinovat pentru o frauda de peste 100 de milioane de euro. Un alt act de eroism a fost pe cand individa era procuror DIICOT, si a trimis in instanta dosarul Cocaina pentru VIP-uri in care Ion Tiriac junior si iubita lui Anastasia Lazariuc au fost achitati din lipsa de probe.

La DNA, grupul infractional organizat Scrovistea il doreste pe judecatorul Cristian Deliorga. El a fost procuror si vicepresedinte al CSM intre 2002 si 2010, a fost anchetat de DNA in dosarul concursurilor fraudate pentru procurori in care a fost condamnat la 2 ani de detentie fostul procuror general adjunct al Romaniei, Gabriela Ghita.

Potrivit unor surse judiciare, lui Deliorga ”i-a trecut glontul pe la ureche” si el ar fi izbucnit in plans in biroul procurorului de caz, Lucian Papici. Pana la urma, Deliorga a scapat de acuzatii din lipsa de probe, dar s-a retras ca judecator la Constanta. Este un apropiat al procuroarei Adina Florea de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie si un servant al trioului penal Sorin Strutinski, Radu Mazare si Nicusor Constantinescu.

Asa vrea penalul flausat sa-si impuna controlul absolut asupra Justitiei”