Jurnalistul Oreste Teodorescu arata pe pagina personala de facebook cat de optimist este cu privire la alegerile din 26 mai, dupa intalnirile cu romanii din strainatate.

„Exista o speranta uriasa in revenirea Romaniei! Ne trebuie doar o clasa politica inteleapta, vizionara si cu drag de noi! Avem un potential urias, dovada stau povestile de succes din diaspora. Avem nevoie acasa de fratii nostri raspanditi pe intreaga planeta, dar ca ei sa vina trebuie sa avem o tara, un stat, o societate deschisa si cu dragoste de bine, de frumos…adica de Dumnezeu, nu un rai al infractorilor, semidoctilor, unde o Gasca de aventurieri politici amaneteaza Romania pe sute de ani…

Romanii din Italia, realizati de multi ani, prosperi si relaxati in cel mai adevarat sens european nu au uitat Romania! Sperantele lor se indreapta timid catre cei care pot incepe reconstructia Romaniei! Am fost primiti cu multa emotie si adevarata prietenie! 7 ani de emisiune Jocuri de Putere au insemnat construirea unui pod de incredere intre noi! Alegerile prezidentiale din 2014, 10 August 2018 si multe alte evenimente care au implicat diaspora au fost prezentate onest si acestea reprezinta o garantie in plus ca Rares Bogdan nu va dezamagi!”, scrie Oreste.