Oreste Teodorescu: „E momentul sa incepem ridicarea Romaniei din abisul in care ne-au aruncat pesedistii! Sunt convins ca putem incepe reconstructia Romaniei europene”

971

Jurnalistul Oreste Teodorescu a transmis un mesaj emotionant pentru toti romanii, dupa intalnirea cu diaspora din Barcelona. „E momentul sa incepem ridicarea Romaniei din abisul in care ne-au aruncat Pesedistii! Fiiilor din diaspora le este sfasaietor de dor de Patria Mama!”.

„Romania are o singura inima, care bate cu putere atat intre frontiere, cat si in diaspora! Noi nu facem politica, ci vorbim direct din suflet despre blestemul comunist, incompetenta si coruptia unor lideri fara nici un Dumnezeu…si despre speranta redobandirii Romaniei normale! Alaturi de presedintele Iohannis, premierul desemnat Orban, de Rares Bogdan, Robert Sighiartau si multi alti politicieni atat din PNL, USR Plus, PMP sunt convins ca putem incepe reconstructia Romaniei europene, democratice si aliat strategic al SUA! Dumnezeu sa ne ocroteasca si sa alunge din inimile noastre orice ispita si compromis! @ Estación de Barcelona Sants”, a scris Oreste pe Facebook.

Oreste Teodorescu a aratat ca romanii nu si-au uitat traditiile. „Sute de romani din Tarragona isi cinstesc viii si mortii, intr-o tacuta si tainica relatie directa cu Dumnezeu! Parintele duhovnic a adus miere inimilor noastre! Pace tuturor!”.

„Prea multi dintre ai nostri au fost ingropati in pamantul altor tari! E momentul sa incepem ridicarea Romaniei din abisul in care ne-au aruncat Pesedistii! Fiiilor din diaspora le este sfasaietor de dor de Patria Mama!”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos