Oreste Teodorescu: „Sa ne trezim fratilor si sa participam cu totii, prin vot la vindecarea Romaniei de coruptie, incompetenta si lipsa de perspectiva! Sa scapam de organizatiile de crima organizata conduse de Dragnea, Tariceanu si Hunor”

315

Jurnalistul Oreste Teodorescu face un apel la romani pentru a iesi la urne pentru a scapa de actuala mafie politica. PSD, ALDE si UDMR au demonstrat in ultimii 30 de ani ca nu sunt capabile sa functioneze „in paradigma separarii puterilor in stat si al respectarii principiilor democratiei occidentale”.

„Fratilor, va scriu plin de optimism!

Mafia politica indiferent de culoare, nu poate fi distrusa decat schimband esential mecanismul de functionare al sistemului romanesc! Aparatul administrativ trebuie reformat prin concurs, iar functionarii publici sa fie Selectati strict pe criterii de competenta profesionala si nu prin decizii de partid, listele pentru parlamentare sa contina nume ale unor oameni cu pregatire si viziune, capabili sa inteleaga rolul, rostul si potentialul nostru in lume…istoria ultimilor 30 de ani ne demonstreaza ca PSD, Alde si UDMR sunt incapabile sa functioneze in paradigma separarii puterilor in stat si al respectarii principiilor democratiei occidentale!

De aceea,singura varianta pentru a schimba destinul tarii din blestem in sansa este ca votul nostru sa mearga catre cei care demonstreaza prin fapte si proiecte/programe ca pot moderniza si stabiliza Romania! Voteaza incepand cu 26 mai: DA la referendum, trimite in PE pe cine vrei, PNL, USR Plus, chiar si Pro Romania si PMP sunt evident mult mai acceptabile ca organizatiile de crima organizata conduse de Dragnea, Tariceanu si Hunor! Sa ne trezim fratilor si sa participam cu totii, prin vot la vindecarea Romaniei de coruptie, incompetenta si lipsa de perspectiva!”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos